Άγγελος Π. Καρατζαφέρης - Ειδικός Παθολόγος - Αξιολογήσεις


Υπηρεσίες

H φιλοσοφία μου είναι πως κάθε άνθρωπος, κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και πρέπει να προσεγγίζεται σαν “σύνολο”, με ιδιαίτερο κάθε φορά τρόπο. Ελάτε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσω.

START MOBILE


Υπηρεσίες

H φιλοσοφία μου είναι πως κάθε άνθρωπος, κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και πρέπει να προσεγγίζεται σαν “σύνολο”, με ιδιαίτερο κάθε φορά τρόπο. Ελάτε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσω.

Άγγελος Π. Καρατζαφέρης - Ειδικός Παθολόγος _ Υπηρεσίες

END MOBILE

1

Πλήρης κλινική εξέταση – Διαφορική διάγνωση

Πλήρης κλινική εξέταση του ασθενούς, μετά από λήψη λεπτομερούς ιστορικού. Δημιουργία ιατρικού φακέλου παρακολούθησης. Έμφαση στη διαφορική διάγνωση, στην ανίχνευση δηλαδή πιθανών διαγνώσεων που ερμηνεύουν τα συμπτώματα του ασθενούς. Ιδιαίτερη πρόκληση απαιτούν τα λεγομενα «δύσκολα» περιστατικά.
Καλύπτεται όλο το φάσμα νοσημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας και ειδικότερα νοσήματα Μεταβολικά (Σακχαρώδης Διαβήτης, Υπερλιπιδαιμία, Υπερουριχαιμία, Παχυσαρκία – Μεταβολικό Σύνδρομο), Λοιμώδη, Καρδιολογικά (Αρτηριακή Υπέρταση, Καρδιακή Ανεπάρκεια), Νοσήματα του Πεπτικού και του Αναπνευστικού.
Ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον αποτελούν τα νοσήματα του ήπατος, στα οποία και εχω εξειδικευθεί.

2

Γνωμοδότηση (2nd opinion)

Παροχή ιατρικής συμβουλής – 2ης γνώμης σε περιστατικά μετά από εξέταση του ασθενούς. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η παροχή δεύτερης γνώμης μπορεί να πραγματοποιηθεί με την προσκόμιση του ιατρικού φακέλου του ασθενούς, χωρίς την παρουσία του.

3

Συνταγογράφηση (φάρμακα ή/και παραπεμπτικά για εξετάσεις)

Διαθέτω πιστοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για συνταγοράφηση φαρμάκων και έκδοση παραπεμπτικών για εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις.

4

Πιστοποιητικά υγείας (π.χ. για άθληση)

Χορήγηση πιστοποιητικών υγείας για άθληση (γυμναστήριο, κολυμβητήριο, κ.α.), καταλληλότητα για εργασία (διορισμός) και άλλες χρήσεις. Περιλαμβάνεται πλήρης κλινική εξέταση του ενδιαφερομένου και “άνοιγμα” ιατρικού φακέλου.

5

Επίσκεψη ασθενούς στο σπίτι

Σε περιπτώσεις ασθενών με αδυναμία μετακίνησης μπορώ να επισκεφθώ τον ασθενή κατ’οίκον. Συμπεριλαμβάνεται η απαιτούμενη κατά περίπτωση συνταγογράφηση, η οποία πραγματοποιείται σε δεύτερο χρόνο στο ιατρείο.

6

Νοσηλεία στο Νοσοκομείο (Νοσοκομείο Μητέρα)

Δυνατότητα νοσηλείας ασθενών όταν αυτό απαιτείται στο Νοσοκομείο Μητέρα και παρακολούθηση από ιατρική ομάδα πολλαπλών ειδικοτήτων. Αφορά σε ιδιωτική νοσηλεία η σε νοσηλεία με χρήση Ιδιωτικής Ασφάλισης

Δείτε περισσότερα για το Νοσοκομείο Μητέρα εδώ.

7

Νοσηλεία στο σπίτι σε συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό

Κλινική εξέταση ασθενούς στο σπίτι και νοσηλεία – παρακολούθηση σε συνεργασία με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό

8

Check up

Check up ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του ενδιαφερομένου. Περιλαμβάνει πλήρη κλινική εξέταση και συνταγογράφηση των απαιτούμενων εξετάσεων.

Ελάτε να τα πούμε από κοντά